Liptói sajtkrém

Körözött, Liptovsky syr

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Liptói sajtkrém
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg juhtúró
5 dkg puha vaj
ízlés szerint apróra vágott metélőhagyma
ízlés szerint mustár
ízlés szerint szardellapaszta
ízlés szerint köménymag
ízlés szerint apróra vágott kapor
ízlés szerint fűszerpaprika

Elkészítés:

1. A vajat habosra keverjük, a juhtúrót szitán átnyomjuk, és elkeverjük a vajjal.

2. Beletesszük a megtisztított és apróra vágott hagymát.

3. A sajtmasszát megfűszerezzük a többi hozzávalóval. Hideg helyre tesszük.

4. Tálalás előtt megszórjuk metélőhagymával.

Testes és száraz, lágyabb savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Liptói sajtkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 912 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Liptói sajtkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
tippek, fortélyok