Hirtelensült sonka spárgával

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hirtelensült sonka spárgával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg spárga
20 dkg prágai sonka
8 dkg reszelt sajt
2 evőkanál zsemlemorzsa
8 dkg vaj

Elkészítés:

1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vaj egyharmadán megpirítjuk a vastagra szelt sonkaszeleteket.

2. Tűzálló edénybe tesszük, és a spárgával körberakjuk. Megszórjuk a zsemlemorzsával és a sajttal.

3. A maradék vajat felolvasztjuk, rácsöpögtetjük a sonkára, és az előmelegített sütőben átsütjük, amíg a zsemlemorzsa kissé megpirul és a sajt elolvad.

Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Hirtelensült sonka spárgával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 408 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Hirtelensült sonka spárgával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
vegetáriánus ételek