Orosz burgonyasaláta

Kartofelnij szalat-po-russzki, Orosz krumplisaláta

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Orosz burgonyasaláta
Eszközök: kés, keverőtál, lábas, tűzhely
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 db retek
100 dkg burgonya
2 szál kapor
2 evőkanál finomra vágott kapor
2 evőkanál finomra vágott újhagyma
A dresszinghez:
5 evőkanál majonéz
1 teáskanál reszelt torma
2 evőkanál fehérbor
1 evőkanál ketchup
2 teáskanál Worcestershire szósz

Elkészítés:

1. A krumplit héjában megfőzzük, még forrón meghámozzuk, hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük.

2. A hagymával, az összevágott kaporral, a kockára vágott uborkával és tormával óvatosan összevegyítjük.

3. A dresszinghez a hozzávalókat összekeverjük, és beleforgatjuk a salátába.

4. Kb. 30 percig állni hagyjuk, hogy ízek összeérjenek, majd kaporral díszítve tálaljuk.

Orosz burgonyasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1284 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Orosz burgonyasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
könyvek