Orosz töltött tojás

Jajca-po-russzki

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Orosz töltött tojás
Eszközök: kés, keverőtál, lábas, tűzhely
Adag: 3-4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 db apróra vágott ecetes uborka
3 evőkanál majonéz
10 db tojás
20 szem kapribogyó
2 evőkanál finomra vágott újhagyma
2 evőkanál dijoni mustár
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, megfelezzük.

2. A sárgáját kivesszük, összenyomjuk és összekeverjük a hozzávalókkal.

3. A fél tojásfehérjéket a sárgájából készült keverékkel megtöltjük.

4. Paprikacsillagokkal és kapribogyóval díszítjük.

Nagyon aromatikus, virágos, száraz, nem fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Orosz töltött tojás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 161 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Orosz töltött tojás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
hírlevél