Erdeiszamóca-hab

Mansikkalumi

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 40 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Erdeiszamóca-hab
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg friss szamóca
vagy
50 dkg friss eper
másfél dl felvert tejszín
1 csipet
A díszítéshez:
12 szem eper

Elkészítés:

1. A gyümölcsöket megmossuk, és a díszítésre szántak kivételével finom szitán átpasszírozzuk.

2. A gyümölcsmasszába apránként belekeverjük a cukrot.

3. A tojásfehérjét a sóval addig keverjük, amíg a hab vághatóan kemény lesz.

4. Az eperpürét és a felvert tejszínt beleforgatjuk, és az eperhabot desszertestálakba töltjük. az egész eprekkel díszítve azonnal tálaljuk.

Erdeiszamóca-hab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 292 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Erdeiszamóca-hab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
pinterest