Whiskys puncs

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Whiskys puncs
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 ml ír whisky
1 teáskanál barna cukor
3 szem szegfűszeg
1 vastag szelet citrom

Elkészítés:

1. A citromszeletet félbevágjuk, a szegfűszeggel megtűzdeljük.

2. Nagy, talpas pohárba tesszük, és a whiskyt a cukorral együtt ráöntjük.

3. A pohárba teszünk egy teáskanalat, hogy a hőtől az üveg ne repedjen el, és a hozzávalókat forrásban lévő vízzel felöntjük, majd alaposan elkeverjük.

4. Ízlés szerint citromszeletekkel és koktélcseresznyével díszítjük.

Whiskys puncs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 213 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Whiskys puncs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
ételfotó