Bárányvese mustáros mártással

Lamb's Kidneys with Mustard Sauce

| Sült bárányvese mártásban receptek
Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Bárányvese mustáros mártással
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál dijoni mustár
12 db lehártyázott bárányvese
1 evőkanál tejszín
2 gerezd fokhagyma
2 teáskanál finomra vágott zöldfűszer
2 és fél dl fehérbor
2 evőkanál vaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A veséket hosszanti irányban szétvágjuk. A zsírjától és fehér faggyús részeitől megszabadítjuk. Alaposan megmossuk, és szárazra töröljük.

2. A vajon, közepes lángon készre sütjük. Kivesszük a serpenyőből, és félretesszük, melegen tartjuk.

3. A fehérbort, a zöldfűszereket (pl. kakukkfű, petrezselyem, rozmaring, metélőhagyma), a megtisztított, zúzott fokhagymát serpenyőben addig főzzük, amíg a folyadék mennyisége a kétharmadára befő.

4. A tejszínt, és legvégül a mustárt is belekeverjük. Sóval, borssal fűszerezzük.

5. A veséket beletesszük, és a szószt felmelegítjük, ügyelve arra, hogy már ne forrjon fel. Azonnal tálaljuk. Rizs és fejes saláta illik hozzá.

Bárányvese mustáros mártással
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 688 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Bárányvese mustáros mártással
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
szólj hozzá, értékelj