Kapros hering

Dillsill

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kapros hering
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csokor kapor
2 db sózott hering
5 evőkanál kristálycukor
6 szem szegfűbors
2 és fél dl ecet

Elkészítés:

1. Az előzőleg legalább 12 órán át áztatott heringeket kifilézzük, majd 2 cm-es darabokra szeleteljük.

2. A kaprot leöblítjük, lecsepegtetjük, felaprítjuk.

3. A hagymát meghámozzuk, karikákra vágjuk, a szegfűborsokat szétnyomjuk.

4. A hozzávalókat rétegenként egy mélyebb üvegtálba tesszük.

5. Az ecetet és a cukrot felforraljuk 2,5 dl vízben, és addig kevergetjük, míg a cukor teljesen elolvad. Ráöntjük a tálban lévő heringre, letakarjuk, és 2 napig a hűtőszekrényben érleljük.

Kapros hering
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 814 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Kapros hering
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
pinterest