Angolnatekercs

Rulleal

| Töltött angolna receptek
Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 45 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Angolnatekercs
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg angolna
1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
ízlés szerint ecet
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A friss angolnát megtisztítjuk, megnyúzzuk, kiszálkázzuk és megmossuk, majd szétnyitjuk. A farkát levágjuk, húsát apró darabokra szeljük.

2. Az angolna belsejét a farkahúsával, a tisztított, aprított hagymával és petrezselyemmel megtöltjük, sóval, borssal fűszerezzük.

3. Ezután az angolnát a farkától kezdve összetekerjük, és főzőcérnával összekötjük, de nem túl szorosan, mert a hal főzéskor megdagad.

4. A babérlevéllel és egy kis ecettel ízesített bő vízben kb. 15 percig főzzük. A halat lében hagyjuk kihűlni.

5. Ezután a cérnát eltávolítjuk, és az angolnát felvágjuk. Előételként zöldsalátával tálaljuk.

Angolnatekercs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 938 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Angolnatekercs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
google+