Grillezett lazac

Ristet laks

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Grillezett lazac
Eszközök: grillező, grillrács, kés
Eljárások: grillezés, irdalás
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db 4 cm vastag, bőrös lazacfilé
igény szerint vaj
vagy
igény szerint olaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A halfiléket megmossuk, szárazra töröljük, majd hosszában a bőrig bevágjuk, de nem vágjuk teljesen át.

2. Az így előkészített filéket szétnyitjuk. Enyhén megsózzuk, olajjal vagy olvasztott vajjal bekenjük és grillen vagy sütőben pirosra sütjük. Vajon vagy olajon serpenyőben is kisüthetjük.) Brokkoli, sárgarépa, de mindenfajta zöldség illik hozzá.

Száraz rozé illik hozzá.
Siller illik hozzá.
Grillezett lazac
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 754 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Grillezett lazac
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
szótár