Sonka és tőkehal

Ham and Haddock

| Füstölt tőkehal sonkával receptek
Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sonka és tőkehal
Eszközök: kés, serpenyő, tűzhely
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 nagyobb szelet füstölt sonka
1 nagyobb füstölt tőkehal
2 evőkanál vaj
ízlés szerint őrölt feketebors

Elkészítés:

1. A halat épphogy ellepő vízben 5 percig forraljuk, miközben egyszer megfordítjuk. Kivesszük, a bőrét és szálkákat eltávolítjuk.

2. Nagyobb serpenyőben - hogy a hal is elférjen majd benne - a vajat felolvasztjuk, és a sonkaszeletek mindkét oldalát megpirítjuk benne.

3. Ezután a sonkába tekerjük a halat, borssal fűszerezzük, és még 3 percig lefedve sütjük, hogy jól átsüljön. Forrón tálaljuk.

Sonka és tőkehal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 355 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Sonka és tőkehal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
lexikon