Ír nemzeti egytálétel

Dublin Coddle

Elkészítési idő: 120 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Ír nemzeti egytálétel
Eszközök: kés, lábas, tűzhely
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg húsos baconszalonna
6 szál borsos kolbász
75 dkg burgonya
2 evőkanál finomra vágott petrezselyem
2 db alma
2 nagyobb fej vöröshagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az almát, a burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk. A hagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk, a kolbászt kisebb darabokra vágjuk, a bacont felkockázzuk.

2. Az egészet jól összekeverjük. Ízlés szerint fűszerezzük, és hozzáadunk 1 evőkanál petrezselymet.

3. Kb. 3 liter vízzel felöntjük, majd fedő alatt 60-90 percig főzzük, addig, amíg a víz elpárolog.

4. A maradék petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Ír nemzeti egytálétel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 710 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Ír nemzeti egytálétel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
könyvek