Zöldségleves ürühússal

Hotch Potch

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Zöldségleves ürühússal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 fej karfiol
6 szál újhagyma
4 szál fehérrépa
4 szál sárgarépa
100 dkg csontos ürühús
1 evőkanál apróra vágott metélőhagyma
1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
3 szem szegfűbors
10 szem fehér bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A csontos ürühúst a fűszerekkel együtt 3 liter hideg sós vízben feltesszük főni. Lassú tűzön, lefedve puhulásig főni hagyjuk.

2. Majd kivesszük a húst, kicsontozzuk és darabokra vágjuk. Félretesszük.

3. A levet leszűrjük. A zöldségeket megtisztítjuk, felvágjuk, és a főzőlében megfőzzük.

4. Tálalás előtt a húst felmelegítjük a levesben. A petrezselyemmel és a metélőhagymával megszórva tálaljuk.

Zöldségleves ürühússal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 499 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Zöldségleves ürühússal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
könyvek