Gogol mogol

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gogol mogol
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál konyak
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál narancslikőr
9 evőkanál kristálycukor

Elkészítés:

1. A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük.

2. A konyakot, a likőrt és a citromlevet beleöntjük, és a masszát hosszan verjük, hogy jó sűrű legyen.

3. Legalább 30 percre hűtőszekrénybe tesszük, és desszertespoharakban tálaljuk.

Ezt a tojáskeveréket, a zabaione orosz változatát (eredetileg ugyanis borral készült) nagyon kedvelte Fjodor Saljapin (1873-1938), a híres operaénekes, mert úgy tapasztalta, ez olajozza a legjobban a hangszálakat.
Gogol mogol
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 339 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Gogol mogol
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
ételfotó