Áfonyás-almás ropogós

Elkészítési idő: 55 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Áfonyás-almás ropogós
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
másfél csésze kukoricapehely
40 dkg főtt, szeletelt alma
40 dkg konzerv áfonya
1 evőkanál szezámmag
2 evőkanál olvasztott vaj
2 teáskanál reszelt citromhéj
ízlés szerint kristálycukor

Elkészítés:

1. Keverjük össze a lecsepegtetett áfonyát és cukor nélkül főzött almát a citromhéjjal, majd öntsük át együtt őket egy tűzáll tálba.

2. Forgassuk össze a vajat, a a cukrot és a kukoricapelyhet, majd simítsuk a gyümölcskeverék tetejére. Szórjuk rá a szezámmagot.

3. Toljuk be a 180 fokra előmelegített sütőbe, és süssük 20 percig, amíg szép aranybarnára pirul.

Áfonyás-almás ropogós
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 974 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egészséges ételek Egészséges ételek
(Alexandra Kiadó, 2006)

Szeretne úgy fogyókúrázni vagy megőrizni a karcsúságát, hogy nem kell érte koplalnia, megtagadnia magától minden jó falatot és örökké a kalóriákat számolnia? Akkor ezt a szakácskönyvet önnek találták ki! Szerencsére,... bővebben...
Áfonyás-almás ropogós
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egészséges ételek Egészséges ételek
(Alexandra Kiadó, 2006)

Szeretne úgy fogyókúrázni vagy megőrizni a karcsúságát, hogy nem kell érte koplalnia, megtagadnia magától minden jó falatot és örökké a kalóriákat számolnia? Akkor ezt a szakácskönyvet önnek találták ki! Szerencsére,... bővebben...
bevásárlólista