Kukoricaleves csirkével



Elkészítés:
1. Készítsünk levest egy fazékban a csirkemellből és a sós vízből. Főzzük a vízben a húst legalább 30 percig, hogy a leves ízletes legyen.
2. Emeljük ki a húst a levesből, és vágjuk vékony szeletekre.
3. Nyissuk ki a konzervet, és egy szűrőbe öntve mossuk le a kukoricaszemeket. Öntsük a kukoricát, a csirkeszeleteket és a szójaszószt a levesbe.
4. Főzzük az egészet alacsony lángon körülbelül 10 percig. Oldjuk fel a kukoricalisztet vagy a keményítőt egy kevés vízben, majd öntsük a levesbe, hogy besűrítse. Kevergessük gyorsan, hogy alaposan feloldódjon.
5. Verjük fel a tojást egy tálkában. Vegyük magasabbra a lángot. Amikor a leves forrni kezd, folyamatos kevergetés közben öntsük bele a felvert tojást. Így szálakban fog megfőni. Vegyük le a tűzről, és tálaljuk kis tálkákban.