Fehérbab-saláta

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fehérbab-saláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál borecet
2 teáskanál kapribogyó
½ csokor bazsalikom
1 db paradicsom
1 fej lilahagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az előfőzött babkonzervről egy szűrőben folyó vízzel leöblítjük a levet, majd lecsöpögtetjük.

2. Megtisztítjuk a hagymát, hosszában megfelezzük, aztán vékony szeletekre vágjuk. Megmossuk és felkarikázzuk a paradicsomot, a bazsalikomleveleket csíkokra vágjuk.

3. Összekeverjük a babot a hagymával, a paradicsommal, a bazsalikommal és kapribogyóval, az ecetet pedig a sóval, a borssal és az olajjal, majd ez utóbbit a babsalátára öntjük. Azonnal fogyasztható, de rövid időre hűtőszekrénybe is tehetjük.

Fehérbab-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 320 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Az olasz konyha alapjai ,
Az olasz konyha alapjai
(Magyar Könyvklub, 2003)

Az olasz konyha megszállottja? A főzés alapkönyvének & A sütés alapkönyvének rajongója, amelyek az örömteli főzés és sütés abszolút alapjait jelentik? Benvenuto! Hiszen Az olasz konyha alapjai mindkettőt egyesíti: a... bővebben...
Fehérbab-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Az olasz konyha alapjai ,
Az olasz konyha alapjai
(Magyar Könyvklub, 2003)

Az olasz konyha megszállottja? A főzés alapkönyvének & A sütés alapkönyvének rajongója, amelyek az örömteli főzés és sütés abszolút alapjait jelentik? Benvenuto! Hiszen Az olasz konyha alapjai mindkettőt egyesíti: a... bővebben...
tippek, fortélyok