Dóra tiramisuja
Elkészítési idő:
40 perc
Munkaidő: 40 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4-6 főre
Elkészítés:
1. A túrót (én Bakonyt használtam) és a mascarponét a tojások sárgájával habosra keverjük.
2. A tojások fehérjéből kemény habot verünk, a cukor felét apránként beleszórjuk, és addig verjük, amíg a cukor feloldódik.
3. A habot a túrókrémbe forgatjuk. A maradék cukrot a kávéban feloldjuk, konyakkal ízesítjük (ha gyereknek is kínáljuk, akkor hagyjuk el).
4. A babapiskótákat a kávéba könnyedén belemártjuk, majd a krémmel rétegezve nagy üvegtálba rakjuk. Az utolsó réteg túrókrém legyen!
5. A tetejét vastagon meghintjük kakaóporral, másnap tejszínhabbal kínáljuk. (Polszter Dóra receptje)