Karibi puncs

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Karibi puncs
Adag: 1 puncsostál
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
7 és fél dl sötét bourbon whisky
1 és ¼ dl őszibarackbrandy
5 dl sötét rum
1 db karikára vágott zöldcitrom
1 nagyobb apróra vágott, hámozott őszibarack
5 dl frissen préselt/facsart citromlé
7 és fél dl frissen préselt/facsart narancslé
1 és ¼ dl Grand Marnier likőr

Elkészítés:

1. Tegyük a vörösbort, a bourbont, a rumot, a brandyt, a Grand Marnier-t, a benediktiner likőrt, valamint a narancs- és citromlét egy nagy puncsostálba.

2. Óvatosan keverjük meg, majd hűtsük jó hidegre.

3. Közvetlenül a szervírozás előtt adjuk hozzá az apróra vágott őszibarackot és a zöldcitromkarikákat, tegyünk bele jégkockákat is.

Karibi puncs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 441 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Koktélok ezüstkönyve
Koktélok ezüstkönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Ezernél is több kitűnő recept minden évszakban, minden alkalomra. Aperitifek, long drinkek, erős koktélok, alkoholmentes koktélok, klasszikus és mélyhűtött italkompozíciók – a koktélok szerelmesei ebben a kötetben minden... bővebben...
Karibi puncs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Koktélok ezüstkönyve
Koktélok ezüstkönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Ezernél is több kitűnő recept minden évszakban, minden alkalomra. Aperitifek, long drinkek, erős koktélok, alkoholmentes koktélok, klasszikus és mélyhűtött italkompozíciók – a koktélok szerelmesei ebben a kötetben minden... bővebben...
google+