Török joghurtital

Ayran

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Török joghurtital
Eljárások: hűtés, kikeverés
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg joghurt
1 teáskanál
5 dl jéghideg víz

Elkészítés:

1. A joghurtot lehűtjük, és egyenletesre elkeverjük.

2. Apránként belekeverjük a jeges vizet, majd a sót is.

3. Kézi vagy gépi habverővel jól felverjük.

4. Ízesítjük, és ha kell, megsózzuk, amennyiben szükséges, kevés vízzel felhígítjuk.

Törökországban ételek kísérőjeként isszák szívesen az ayrant.
Török joghurtital
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 888 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Török joghurtital
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
tippek, fortélyok