Édes ecetben pácolt sárgarépa

| Pácolt sárgarépa receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Édes ecetben pácolt sárgarépa
Adag: 3 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 evőkanál fehér ecet
3 szál sárgarépa
2 gerezd fokhagyma
3 evőkanál kristálycukor
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Szeleteljük fel a répát vékony karikákra. Hogy a karikák még szebbek legyenek, vágjuk kicsit átlósan.

2. Törjük össze a fokhagymát.

3. Készítsük el a szószt egy befőttesüvegben, összekeverve az ecetet, a sót és a cukrot.

4. Forraljunk fel 2 nagyobb pohár vizet, majd keverjük ezt is az ecetes keverékhez.

5. Öntsük ebbe a lébe a sárgarépa-karikákat és a fokhagymát. Öntsük fel vízzel, ha szükséges.

6. Pácoljuk 60-120 percen keresztül, majd tálaljuk úgy, ahogy az uborkát szokták. Meleg és hideg húsok kísérőjeként is tálalhatjuk.

Ebből-abból csipegetni étkezés közben, főleg, ha ropogós dolgok vannak az asztalon, kellemes felüdülés. Befőttes üvegben eltéve akár több hétig is eltarthatók a receptben megadott módon pácolt zöldségek.
Édes ecetben pácolt sárgarépa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 900 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Varázslatok evőpálcikákkal
Varázslatok evőpálcikákkal
(Alexandra Kiadó, 2007)

Mit találhatunk a könyvben? Szeletelési, sütési és ízesítési trükköket, amelyek segítségével "kínaivá" tehetjük a piacon vásárolt zöldségeket. Több mint 50 egyszerű recept, amelyek segítségével kínai hozzávalók... bővebben...
Édes ecetben pácolt sárgarépa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Varázslatok evőpálcikákkal
Varázslatok evőpálcikákkal
(Alexandra Kiadó, 2007)

Mit találhatunk a könyvben? Szeletelési, sütési és ízesítési trükköket, amelyek segítségével "kínaivá" tehetjük a piacon vásárolt zöldségeket. Több mint 50 egyszerű recept, amelyek segítségével kínai hozzávalók... bővebben...
cikkek