Görög karfiolsaláta

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Görög karfiolsaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 nagyobb karfiol
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
½ db citrom leve
5 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Főzzük a karfiolt lobogó, sós vízben, kb. 15 percig. Vigyázzunk, ne legyen túl puha! Ha kész, csepegtessük le, és hagyjuk kicsit kihűlni.

2. Szedjük a karfiolt rózsáira, és tegyük egy edénybe.

3. Keverjük össze az olajat, és a citromlevet. Fűszerezzük az öntetet sóval, borssal és öntsük a karfiolra.

4. Jól keverjük össze a salátát, hintsük meg petrezselyemmel, és még langyosan tálaljuk. (Hidegen is tálalhatjuk, ilyenkor tegyük 60 percre hűtőszekrénybe.) Fehérkenyérrel kínáljuk.

Görög karfiolsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1202 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög konyha ,
Görög konyha
(Alexandra Kiadó)

Varázsolja könyvünk segítségével asztalára a nyár hangulatát! Több mint 50 eredeti recept, változatos előételek, saláták, hús-és halételek, valamint desszertek sora bizonyítja, hogy a görög konyha sokkal többet jelent a már... bővebben...
Görög karfiolsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög konyha ,
Görög konyha
(Alexandra Kiadó)

Varázsolja könyvünk segítségével asztalára a nyár hangulatát! Több mint 50 eredeti recept, változatos előételek, saláták, hús-és halételek, valamint desszertek sora bizonyítja, hogy a görög konyha sokkal többet jelent a már... bővebben...
szólj hozzá, értékelj