Színes masnitészta

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Színes masnitészta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg masnitészta
25 dkg apró paradicsom
1 kisebb póréhagyma
1 csokor újhagyma
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
3 dkg vaj
2 evőkanál olaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az újhagymát és a póréhagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk.

2. A paradicsomokat keresztben bemetsszük, eltávolítjuk a szárvégeket, meghámozzuk, negyedeljük, aztán minden negyedet félbevágunk.

3. A tésztát 1 evőkanál olajjal együtt forrásban lévő sós vízbe tesszük, és csomagoláson látható útmutató szerint kifőzzük. Utána leszűrjük és lecsepegtetjük.

4. Felhevítjük a maradék olajat, és megfuttatjuk benne az újhagymát, valamint a póréhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot, megsózzuk, majd lefedve, alacsony hőmérsékleten további 6-8 percig pároljuk.

5. A tésztát beleforgatjuk a zöldségekbe, és összemelegítjük. Kimerjük tányérokra, és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Közepesen testes, száraz, kevésbé csersavas vörösbor
Színes masnitészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 791 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tésztaételek kiskönyve Tésztaételek kiskönyve
(Art Nouveau Kiadó, 2009)

A tészta boldoggá tesz... ...mert bármilyen módon készítjük is el, mindig ellenállhatatlanul finom. Lepjük hát meg önmagunkat és szeretteinket a földkerekség legfinomabb tésztaételeivel! - A konyhaművészet legfontosabb... bővebben...
Színes masnitészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tésztaételek kiskönyve Tésztaételek kiskönyve
(Art Nouveau Kiadó, 2009)

A tészta boldoggá tesz... ...mert bármilyen módon készítjük is el, mindig ellenállhatatlanul finom. Lepjük hát meg önmagunkat és szeretteinket a földkerekség legfinomabb tésztaételeivel! - A konyhaművészet legfontosabb... bővebben...
recepttár