Ananászos palacsinta

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 40 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Ananászos palacsinta
Eljárások: kikeverés, sütés
Adag: 2-4 főre (10 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 karika ananász
2 és fél dl tej
2 db tojás
1 csipet
1 csapott teáskanál sütőpor
4 evőkanál porcukor
20 dkg liszt

Elkészítés:

1. A lisztet elkeverjük a porcukorral, sütőporral és sóval, hozzáadjuk a tojásokat, majd hozzáadagoljuk a tejet és csomómentesre keverjük a tésztát.

2. Egy teflonserpenyőben picit átsütjük az ananászkarikákat, majd kivesszük őket.

3. A serpenyőbe visszarakunk 1 szelet ananászt, a közepébe pottyantunk 1 koktélcseresznyét és ráöntünk egy nagy adag tésztát.

4. Megvárjuk míg megsül az alsó része, majd megfordítjuk és átsütjük a másik oldalát is. Juharsziruppal vagy mézzel tálaljuk.

Ananászos palacsinta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 66 alkalommal tekintették meg
szerkesztoseg
2017.09.15 szerkesztoseg
Köszönjük a beküldött receptet!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szmöre Szmöre
közösségünk tagja
Ananászos palacsinta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szmöre Szmöre
közösségünk tagja
szótár