Csípős fusilli mángolddal és fenyőmagokkal



Elkészítés:
1. Főzzük a mángoldot enyhén sós, forrásban lévő vízben 3-4 percig. Szűrjük le és tegyük egy hideg vizes tálba. Csöpögtessük le ismét, majd facsarjuk ki.
2. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben közepes tűz fölött. Süssük benne a fokhagymát hirtelen aranyszínűre 3-4 perc alatt.
3. Adjuk hozzá a fenyőmagot és a kenyérkockát (krutont), és süssük még 5 percig.
4. Tegyük hozzá a mángoldot és a mazsolát is, keverjük össze és süssük 2 percig. Sóval ízesítsük.
5. Ezalatt főzzük a tésztát enyhén sós, forrásban lévő vízben al dente (roppanósra). Szűrjük le és tegyük a mángoldos keverékhez. Adjuk hozzá a chilit és magas tűz fölött melegítsük össze 2 perc alatt. Melegen tálaljuk.