Monte Cristo szendvics



Elkészítés:
1. Melegítsük elő a kontaktgrillt vagy a szendvicssütőt közepesnél magasabb fokozaton.
2. A vastag kenyérszeletek egyik felét kenjük meg olvasztott vajjal. Tegyük őket a munkalapra magunk elé, vajas oldalukkal lefelé, és kenjük rájuk a mustárt.
3. Két szelet kenyérre tegyünk sonkát és sajtot, majd a másik két szelet kenyérrel fedjük le őket, és óvatosan nyomjuk össze, hogy jobban egymáshoz tapadjanak.
4. Egy tálban verjük fel a tojást a tejjel. Mártsuk a szendvicsek mindkét oldalát a tojásos keverékbe.
5. Süssük a szendvicseket 5-10 percig, hogy ropogósra piruljanak, és a sajt megolvadjon.
6. Egy kis tálban keverjük össze a porcukrot a fahéjjal, és hintsük szendvicsekre a keveréket. Tálaljuk őket azonnal.