Csirkés-papajás tekercs



Elkészítés:
1. Melegítsük elő a grillt közepesnél nagyobb fokozaton, vagy forrósítsunk fel egy grillserpenyőt. A bőrük nélküli csirkemelleket dörzsöljük be olajjal és sózzuk, borsozzuk őket.
2. Grillezzük a húst oldalanként körülbelül 5 percig, hogy megfelelően átsüljön. A kész csirkehúst pihentessük 5 percig, aztán tépkedjük csíkokra.
3. Forgassuk össze a kétféle káposztát, a durvára vágott koriandert és az újhagymát egy tálban. Adjuk a zöldségekhez a csípős szószt, a narancs- és zöldcitromlevet és a szezámolajat. Keverjük össze, aztán forgassuk bele a csirkehúst is.
4. A tortillákat csomagoljuk két réteg - éppen csak nedves - papírtörlőbe, és mikrohullámú sütőben, magas fokozaton, 45 másodperc alatt melegítsük fel őket. Száraz serpenyőben, közepes lángon egyenként is felmelegíthetjük őket.
5. Osszuk szét a meleg tortillákra a csirkés keveréket, és tegyünk mindegyikre néhány szelet papaját. Tekerjük fel szorosan a tortillákat, és tálaljuk őket melegen.