Tönkölybúzás zöldségleves

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tönkölybúzás zöldségleves
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 szál friss póréhagyma
2 szál sárgarépa
10 dkg szemes tönkölybúza
2 evőkanál tamari
ízlés szerint petrezselyemzöld
igény szerint extraszűz olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A megmosott tönkönybúzaszemeket áztassuk 6 órára háromszoros mennyiségű vízbe, hogy megduzzadjanak.

2. Ezután tegyük fel főni kevés sóval, kezdetben nagy lángon, majd fokozatosan vegyük egyre kisebbre a lángot..

3. Mintegy 30 perces főzés után adjuk hozzá a tisztított, felaprózott zöldségeket és a babért, és együtt főzzük puhára.

4. A tálalást megelőzően adjuk hozzá a vágott petrezselymet, a tamarit, és tegyünk az asztalra extraszűz olívaolajat. .

Tönkölybúzás zöldségleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 380 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
Tönkölybúzás zöldségleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
hírlevél