Pecorinós-diós crostini
Elkészítési idő:
15 perc
Munkaidő: 5 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 2 főre
Elkészítés:
1. Melegítsük elő a kontaktgrillt vagy a szendvicssütőt közepesnél magasabb fokozaton.
2. Osszuk szét két szelete kenyérre a sajtot, tegyünk rá diót, és locsoljuk meg mézzel. A másik két szelet kenyérrel zárjuk le a szendvicseket.
3. Süssük őket 5-10 percig, amíg a kenyér ropogósra sül és megpirul, a sajt pedig megolvad. Forrón tálaljuk.
Ebben a szendvicsben az egyszerű, természetes ízek keverednek: a finom sajt, a méz és a dió aromája.
Elegáns és száraz, lendületes savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Könnyű, száraz, fiatalon fogyasztandó, zamatos, kevés csersavval rendelkező vörösbor illik hozzá.
Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.