Metélőhagyma-szósz

Schnittlauchsauce

Elkészítési idő: 80 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Metélőhagyma-szósz
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 nagyobb csokor finomra vágott metélőhagyma
2 és fél dl olaj
1 csipet kristálycukor
1 teáskanál mustár
1 és ¼ dl tej
10 dkg friss kenyérbél
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
kevés citromlé

Elkészítés:

1. A kenyérbelet a tejbe áztatjuk.

2. A kinyomkodott kenyérbelet mixerben 2-2 nyers és főtt tojássárgájával, a mustárral, egy kortynyi citromlével, a cukorral, az olajjal, a sóval és a borssal alaposan összeturmixoljuk.

3. Hozzákeverjük a finomra vágott metélőhagymát, ha szükséges, utánaízesítjük, és 60-120 perc alatt lehűtve kínáljuk.

Metélőhagyma-szósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1275 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Bécs - Ízek városa
Bécs - Ízek városa
(Holnap Kiadó, 2016)

Bécs hangulatát birodalmi múltja és világhírű épületei teremtik meg. Ki ne ismerné – legalább útikönyvekből – a Ringet az Operával, a Parlamentet, a Burgtheatert vagy a Városházát? Sokszínűség jellemzi a város kulináris... bővebben...
Metélőhagyma-szósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Bécs - Ízek városa
Bécs - Ízek városa
(Holnap Kiadó, 2016)

Bécs hangulatát birodalmi múltja és világhírű épületei teremtik meg. Ki ne ismerné – legalább útikönyvekből – a Ringet az Operával, a Parlamentet, a Burgtheatert vagy a Városházát? Sokszínűség jellemzi a város kulináris... bővebben...
pinterest