Ajolimártás

Aioli

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Ajolimártás
Adag: 1 adag (8 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 gerezd fokhagyma
2 és fél dl olívaolaj
1 db citrom leve
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Mozsárban összezúzzuk a fokhagymát.

2. Hozzáadjuk a tojássárgáját, sóval, borssal ízesítjük.

3. Vékony sugárban beledolgozzuk az olívaolajat, apránként hozzáadjuk a citromlevet.

Ez a mártás kiváló társa lehet húsoknak, tésztáknak és salátáknak is.
Ajolimártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 248 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
(Delta 2000 Kiadó, 1997)

bővebben...
Ajolimártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
(Delta 2000 Kiadó, 1997)

bővebben...
vegetáriánus ételek