Márványos krémsajtos kocka



Elkészítés:
1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Kivajazunk vagy sütőpapírral kibélelünk egy 23 x 23 cm-es tepsit.
2. A krémsajtot, a cukrot robotgéppel, a legmagasabb fokozaton habosra keverjük. Belekeverjük a kukoricalisztet, a reszelt narancshéjat és a narancslevet. Hozzáadjuk a tojást, jól elkeverjük.
3. A csokolédékeverékhez a durvára vágott étcsokoládét a felvágott vajjal vízgőz felett, lassú tűzön felolvasztjuk. Félretesszük hűlni.
4. Belekeverjük a cukrot és a vaníliaaromát. Hozzáadjuk a 2 evőkanál hideg vízben elkevert tojást, majd a lisztet. A csokoládés keveréket a tepsibe öntjük.
5. Evőkanállal rárakjuk a krémsajtos keveréket, és tortalapáttal márványos mintát formázunk. 25-30 perc alatt megsütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, mielőtt felkockázzuk. 3 napig tartható el.