Mike Collins koktél

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mike Collins koktél
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 cl ír whisky
1 szelet narancs
1 evőkanál cukorszirup
1 db citrom leve
5 db jégkocka
ízlés szerint szódavíz

Elkészítés:

1. Tegyük a jégkockát a shakerbe.

2. Töltsük rájuk a citromlét, a cukorszirupot és a whiskyt, majd rázzuk össze.

3. Szűrés nélkül töltsük ki egy vizes-vagy collinsos-pohárba.

4. Tűzzük a narancsszeletet és a koktélcseresznyét egy fogpiszkálóra, és tegyük az italba.

5. Szódavízzel töltsük fel, könnyedén keverjük fel, és - ízlés szerint - narancshéj spirállal dekoráljuk.

A Collins koktélcsalád egyik legfiatalabb tagja. A gin alapú John, esetleg Tom volt az első, de létezik Pierre Collins is - brandy alappal - és Pedro Collins is rummal. Ezt az ír whiskys koktélt néha Mick Collinsnak is hívják.
Mike Collins koktél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 741 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Koktélkönyv ,
Koktélkönyv
(Gabo Kiadó, 2001)

A Koktélkönyv amellett, hogy nélkülözhetetlen receptgyűjtemény, a koktélfogyasztás és -készítés sokoldalú kézikönyve is, amelyet kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlunk. A több mint 200 kevert ital leírásával és 100... bővebben...
Mike Collins koktél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Koktélkönyv ,
Koktélkönyv
(Gabo Kiadó, 2001)

A Koktélkönyv amellett, hogy nélkülözhetetlen receptgyűjtemény, a koktélfogyasztás és -készítés sokoldalú kézikönyve is, amelyet kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlunk. A több mint 200 kevert ital leírásával és 100... bővebben...
recepttár