Vékony spagetti zöldfűszerekkel
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Főzzük a spagettit enyhén sós, forrásban lévő vízben al dente (roppanósra).
2. Forrósítsuk fel az olajat egy serpenyőben közepes tűz fölött. Süssük benne a hagymát és a fokhagymát aranyszínűre 3-4 perc alatt.
3. Adjuk hozzá a fűszernövényeket és süssük még 2-3 percig.
4. Öntsük fel brandyvel és pároljuk el.
5. Szűrjük le a tésztát és tegyük a szószos serpenyőhöz. Sóval, borssal ízesítsük, majd szórjuk meg a sajttal. Magas tűz fölött keverjük össze 2 perc alatt, és melegen tálaljuk.
Természetesen az évszaknak megfelelően (vagy aszerint, amink van) variálhatjuk a fűszereket.