Tapenade fekete olajbogyóból

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tapenade fekete olajbogyóból
Adag: 1 adag (2.5 deciliteres)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
22 és fél dkg kimagozott fekete olajbogyó
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
1 evőkanál sós lében eltett kapribogyó
2 gerezd durvára vágott fokhagyma
½ csésze friss petrezselyemzöld
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. Késes betétű konyhai robotgépbe, pulzáló üzemmódban dolgozzuk össze darabosra az olajbogyót, a petrezselymet, a fokhagymát, a durvára darabolt szardellafiléket és a leöblített kapribogyót.

2. Adjuk hozzá a citromlevet, és apránként az olívaolajat is, közben keverjük sima krémmé. Ízlés szerint borsozzuk. Használjuk fel azonnal, vagy légmentesen lezárva tartsuk hűtőben, így akár egy hétig is eláll.

Tapenade fekete olajbogyóból
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 583 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szendvicsek nagykönyve
Szendvicsek nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2015)

Finom, tápláló, gyorsan elkészíthető ételek minden alkalomra! Közel 150 recept gyönyörű színes ételfotókkal. • Szendvicsek, hamburgerek, tortillatekercsek, paninik • Alapreceptek: mártások, salsák, csatnik, bagelek,... bővebben...
Tapenade fekete olajbogyóból
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szendvicsek nagykönyve
Szendvicsek nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2015)

Finom, tápláló, gyorsan elkészíthető ételek minden alkalomra! Közel 150 recept gyönyörű színes ételfotókkal. • Szendvicsek, hamburgerek, tortillatekercsek, paninik • Alapreceptek: mártások, salsák, csatnik, bagelek,... bővebben...
google+