Zsályás báránymáj szilvával

| Grillezett báránymáj receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zsályás báránymáj szilvával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg szilva
1 szál zsálya
100 dkg báránymáj
igény szerint olaj
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
ízlés szerint metélőhagyma

Elkészítés:

1. Az apróra vágott zsályát összekeverjük az olajjal és kevés őrölt borssal.

2. A májat félujjnyira felszeleteljük, s a zsályás pácba forgatjuk, legalább 120 percre.

3. A pácból kiszedve a májat grillen vagy rostlapon többször megforgatva megsütjük.

4. Tálaláskor picit sózzuk, borsozzuk és apróra vágott metélőhagymaszárral díszítjük. Gömbölyű, úgynevezett ringló szilvával kínáljuk.

Pillanatok alatt elkészülő ízletes finomság, amely a friss szilvával harmonikusan illeszkedik.
Zsályás báránymáj szilvával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 283 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Székelyföld ízei
Székelyföld ízei
(Székelykő Kt., 2006)

A könyv különlegessége, hogy a komplett székely ételleírások és ételfotók mellett, hangulatos fényképek idézik föl Székelyföld varázslatos tájait. Az ételek átfogják a székely konyha jellegzetes palettáját, a levesektől a... bővebben...
Zsályás báránymáj szilvával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Székelyföld ízei
Székelyföld ízei
(Székelykő Kt., 2006)

A könyv különlegessége, hogy a komplett székely ételleírások és ételfotók mellett, hangulatos fényképek idézik föl Székelyföld varázslatos tájait. Az ételek átfogják a székely konyha jellegzetes palettáját, a levesektől a... bővebben...
most van szezonja