Gombával töltött főtt burgonya

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gombával töltött főtt burgonya
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg friss gomba
4 nagyobb burgonya
10 dkg reszelt parmezán sajt
1 db tojás
igény szerint extraszűz olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A burgonyát héjában, sós vízben főzzük meg. Még mielőtt szétfőne, húzzuk le a tűzről és hámozzuk meg.

2. Vágjuk ki a burgonyák közepét, és az aljukból is vágjunk le egy darabkát, hogy megálljanak.

3. A töltelékhez az apróra vágott zöldségeket pároljuk meg az olajon, adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet, a sajtot, üssük rá a tojást és keverjük össze, hagyjuk a tűzön addig, míg egy kissé megszilárdul.

4. Sózzuk, majd még egyszer jól keverjük át, aztán töltsük meg a burgonyákat, és tálaljuk.

Gombával töltött főtt burgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 454 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
Gombával töltött főtt burgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
tippek, fortélyok