Sonkás-sajtos mini melegszendvics

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sonkás-sajtos mini melegszendvics
Adag: 6-8 főre (16 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg vékonyra szeletelt sonka
5 dkg reszelt sajt
30 dkg zsúrkenyér
5 dkg vaj

Elkészítés:

1. A kenyeret 8 szeletre vágjuk, a kenyérszeletek héját eltávolítjuk, majd mindegyiket 4 kis szeletre (kb. 4 x 4 cm-esre) vágjuk.

2. A szeletkék mindkét oldalát megkenjük a habosra kikevert vajjal.

3. A sonkát a kenyérszeletek nagyságának megfelelően kockákra vágjuk.

4. A kenyérszeleteket megszórjuk reszelt sajttal, s mindegyikre egy-egy sonkát teszünk. Ismét megszórjuk reszelt sajttal, és befedjük a maradék kenyérkockákkal. Fogpiszkálóval rögzítjük a szendvicseket.

5. Közvetlenül a tálalás előtt 5 percre forró (250 fokos) sütőbe toljuk.

Sonkás-sajtos mini melegszendvics
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 238 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
(Delta 2000 Kiadó, 1997)

bővebben...
Sonkás-sajtos mini melegszendvics
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
(Delta 2000 Kiadó, 1997)

bővebben...
hírlevél