Crostini olajbogyókrémmel

Crostini alla crema di olive

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Crostini olajbogyókrémmel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 szelet fehérkenyér
10 dkg kimagozott zöld olívabogyó
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál fenyőmag
1 db szárított, zöld chilipaprika
1 csokor bazsalikom

Elkészítés:

1. A bazsalikom leveleit az olajbogyóval, a chilipaprikával (vagy erős paprikával), a fenyőmaggal és az olajjal konyhai robotgépben vagy rúdmixerrel pürésítjük.

2. A vékony kenyérszeleteket kenyérpirítóban vagy a sütőben a legmagasabb hőfokon (kb. 4 perc alatt) megpirítjuk. Megkenjük őket a krémmel, és azonnal asztalra tesszük.

Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Crostini olajbogyókrémmel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 394 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Az olasz konyha alapjai ,
Az olasz konyha alapjai
(Magyar Könyvklub, 2003)

Az olasz konyha megszállottja? A főzés alapkönyvének & A sütés alapkönyvének rajongója, amelyek az örömteli főzés és sütés abszolút alapjait jelentik? Benvenuto! Hiszen Az olasz konyha alapjai mindkettőt egyesíti: a... bővebben...
Crostini olajbogyókrémmel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Az olasz konyha alapjai ,
Az olasz konyha alapjai
(Magyar Könyvklub, 2003)

Az olasz konyha megszállottja? A főzés alapkönyvének & A sütés alapkönyvének rajongója, amelyek az örömteli főzés és sütés abszolút alapjait jelentik? Benvenuto! Hiszen Az olasz konyha alapjai mindkettőt egyesíti: a... bővebben...
könyvek