Szendvics zöldbabbal

| Zöldbabos szendvics receptek
Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szendvics zöldbabbal
Eljárások: főzés, kikeverés, préselés
Adag: 10 szelet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 szelet szendvicskenyér
5 dkg zöldbab
2 db konzerv, csíkokra vágott piros húsú paprika
¼ db citrom leve
½ dl majonéz

Elkészítés:

1. A zöldbabot megtisztítjuk, megmossuk és fedő nélkül ropogósra főzzük.

2. A negyed citrom levét belekeverjük a majonézbe és megkenjük vele a kenyérszeleteket.

3. Egy-egy kis köteg zöldbabot helyezünk mindegyik szeletre, keresztben rátett paprikacsíkkal díszítjük.

Szendvics zöldbabbal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 984 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
(Delta 2000 Kiadó, 1997)

bővebben...
Szendvics zöldbabbal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
(Delta 2000 Kiadó, 1997)

bővebben...
pinterest