Sailors' punch

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sailors' punch
Adag: 1 adag (4-8 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
7 és fél dl citromlé
7 és fél dl brandy
7 és fél dl sötét rum
10 dl hideg víz
1 és ¼ dl őszibarackbrandy
ízlés szerint citromkarika

Elkészítés:

1. Tegyük a rumot, a brandyt, az őszibarackbrandyt, a citromlét, a cukrot és vizet egy puncsostálba.

2. Kevergessük, hogy a cukor feloldódjon, azután jól hűtsük le.

3. Közvetlenül a szervírozás előtt adjunk hozzá jégkockát és citromkarikákat.

Sailors' punch
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 351 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Koktélok ezüstkönyve
Koktélok ezüstkönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Ezernél is több kitűnő recept minden évszakban, minden alkalomra. Aperitifek, long drinkek, erős koktélok, alkoholmentes koktélok, klasszikus és mélyhűtött italkompozíciók – a koktélok szerelmesei ebben a kötetben minden... bővebben...
Sailors' punch
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Koktélok ezüstkönyve
Koktélok ezüstkönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Ezernél is több kitűnő recept minden évszakban, minden alkalomra. Aperitifek, long drinkek, erős koktélok, alkoholmentes koktélok, klasszikus és mélyhűtött italkompozíciók – a koktélok szerelmesei ebben a kötetben minden... bővebben...
recept beküldése