Sajtsaláta

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sajtsaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
vagy
40 dkg gruyere sajt
4 db paradicsom
4 db tojás
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
A vinaigrette-öntethez:
1 evőkanál csípős mustár
1 dl borecet

Elkészítés:

1. A sajtot vágjuk vékony csíkokra.

2. A tojásokat főzzük keményre, hűtsük le, hámozzuk meg és vágjuk cikkekre.

3. A hagymát vágjuk finomra. A petrezselymet mossuk meg és aprózzuk fel, a paradicsomokat vágjuk cikkekre.

4. Készítsük el a vinaigrette-et.

5. Keverjük el benne a sajtot, a petrezselymet és a hagymát, s fűszerezzük ízlés szerint. Tegyük a tányérra, díszítsük paradicsom- és tojáscikkekkel.

Sajtsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2221 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Salátáskönyv
Salátáskönyv
(Pesti Szalon Kiadó, 1994)

Semmi sem étvágygerjesztőbb egy friss salátánál. Az sem utolsó szempont, hogy a salátafélék kis fáradsággal és viszonylag rövid idő alatt elkészíthetőek. A saláta az egyik legváltozatosabb ételféleség. Készíthető... bővebben...
Sajtsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Salátáskönyv
Salátáskönyv
(Pesti Szalon Kiadó, 1994)

Semmi sem étvágygerjesztőbb egy friss salátánál. Az sem utolsó szempont, hogy a salátafélék kis fáradsággal és viszonylag rövid idő alatt elkészíthetőek. A saláta az egyik legváltozatosabb ételféleség. Készíthető... bővebben...
van itthon