Tiramisu túrótorta



Elkészítés:
1. A sütőt előmelegítjük 170 fokra. Kivajazunk egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformát.
2. Robotgéppel, közepes fokozaton simára keverjük a krémsajtot a natúr krémtúróval, a cukorral és a vaníliakivonattal. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat.
3. Babapiskótával szorosan kibéleljük a tortaformát, s ha szükséges, kis letört darabokkal kitöltünk minden lyukat. A maradék babapiskótát keresztben kettévágjuk és a forma pereméhez állítjuk, a lapos oldalával kifelé.
4. A piskótákat meglocsoljuk a kávé és kávélikőr keverékével. Beleöntjük a krémsajtos tölteléket és 35-40 percig sütjük.
5. A süteményt a formában hagyjuk kihűlni. Hat órára hűtőszekrénybe tesszük.
6. Robotgéppel, a legmagasabb fokozaton kemény habbá verjük a tejszínt a vaníliás cukorral. A torta tetejére halmozzuk és reszelt csokoládéval meghintjük.