Tepsis spenót

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 35 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tepsis spenót
Adag: 4 darab
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg érett paradicsom
100 dkg spenót
8 dkg reszelt parmezán sajt
igény szerint extraszűz olívaolaj
ízlés szerint
ízlés szerint szurokfű

Elkészítés:

1. Mossuk meg a spenótot, majd kevés vízzel forrázzuk le. Miután leszűrtük, tartsuk melegen.

2. Melegítsük elő a sütőt legalább 200 fokra. Hámozzuk meg a paradicsomot, vágjuk nagyobb darabokra és keverjünk bele kis szurokfüvet, sót és extraszűz olívaolajat.

3. Egy tűzálló tálat kenjünk ki olajjal, öntsük bele a spenótot, helyezzük rá a paradicsomdarabkákat és szórjuk meg reszelt sajttal.

4. Tegyük a tálat a sütőbe, és kb. 10 perc alatt süssük készre. Melegen tálaljuk.

Tepsis spenót
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2234 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
Tepsis spenót
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
pinterest