Kakaós chantilly krém

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kakaós chantilly krém
Eljárások: hűtés, kikeverés
Adag: 1 adag (5 deciliteres)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál kakaó
2 evőkanál víz
½ teáskanál zselatin
3 evőkanál tejszín

Elkészítés:

1. A tejszínt lábosban, kis lángon megmelegítjük. Belekeverjük a kakaót.

2. A zselatint a vízben elkeverjük, 1 percig állni hagyjuk, majd belekeverjük a kakaós folyadékba.

3. Félretesszük hűlni, majd belekeverjük a kész chantilly krémbe.

Chantilly krém

Chantilly krém
5 dl tejszín
1 teáskanál vaníliakivonat

Robotgéppel, a legmagasabb fokozaton kemény habbá verjük a tejszínt a cukorral és a vaníliakivonattal.

Kakaós chantilly krém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1927 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütemények enciklopédiája , , ,
Sütemények enciklopédiája
(Kossuth Kiadó, 2003)

A Sütemények enciklopédiája a hazánkban megjelent legnagyobb süteményeskönyv. Az egyszerű piskótától a duplacsokoládés tortákig, a gyerekek által is elkészíthető fagylalttortáktól a gyakorlatot igénylő charlotte-ig 1001... bővebben...
Kakaós chantilly krém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütemények enciklopédiája , , ,
Sütemények enciklopédiája
(Kossuth Kiadó, 2003)

A Sütemények enciklopédiája a hazánkban megjelent legnagyobb süteményeskönyv. Az egyszerű piskótától a duplacsokoládés tortákig, a gyerekek által is elkészíthető fagylalttortáktól a gyakorlatot igénylő charlotte-ig 1001... bővebben...
hírlevél