Nizzai tonhalsaláta
Elkészítési idő:
45 perc
Munkaidő: 35 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. A salátát mossuk meg és csepegtessük le. A tojásokat főzzük keményre, majd hűtsük le és tisztítsuk meg.
2. Az olajbogyókat magozzuk kis és karikázzuk fel. Mossuk meg a paprikákat is, vágjuk ki a csumájukat, és szeleteljük fel mindkettőt. A paradicsomot és a tojást vágjuk négyfelé.
3. Készítsük el a vinaigrette-öntete, sózzuk, borsozzuk.
4. Helyezzük el egy tányéron a salátát, a paprikacsíkokat, az olajbogyókarikákat, a tonhalat és a kukoricát, és öntsük le az egészet a vinaigrette-szósszal.
5. Díszítsük paradicsom- és tojáscikkekkel, valamint szardellafilével.