Hagymanyárs babérlevéllel

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hagymanyárs babérlevéllel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 kisebb fehér hagyma
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hagymát forró, sós vízben 5 percig blansírozzuk, majd lecsöpögtetjük és megszárítjuk.

2. Vízbe áztatunk 4 hurkapálcát, és egy-egy pálcára lapos oldalával lefelé 5 hagymát szúrunk a félbevágott babérlevelekkel felváltva.

3. A grillserpenyőt gázon vagy faszén felett magas hőfokon felfűtjük. A nyársakat olívaolajjal megkenjük. Gyakran forgatva 15 perc alatt aranybarnára és puhára sütjük. Sózzuk, borsozzuk, és azonnal tálaljuk.

Hagymanyárs babérlevéllel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1684 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Klasszikus vegetáriánus konyha
Klasszikus vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2009)

Szervezzen a családjának, barátainak egy kellemes és pazar vegetáriánus partit. Ebben a könyvben mindent megtalál ahhoz, hogy az összejövetel sikeres legyen. Több mint 170 ínycsiklandó étel receptje között válogathat, melyeket... bővebben...
Hagymanyárs babérlevéllel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Klasszikus vegetáriánus konyha
Klasszikus vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2009)

Szervezzen a családjának, barátainak egy kellemes és pazar vegetáriánus partit. Ebben a könyvben mindent megtalál ahhoz, hogy az összejövetel sikeres legyen. Több mint 170 ínycsiklandó étel receptje között válogathat, melyeket... bővebben...
bevásárlólista