Bruschetta Capriból

Bruschetta caprese

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Bruschetta Capriból
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 szelet mozzarella sajt
1 db paradicsom
1 szelet kenyér
1 csipet szurokfű
ízlés szerint pirospaprika
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Mossuk meg a paradicsomot és vágjunk belőle a mozzarella-szeletekhez hasonló vastagságú szeleteket.

2. Kissé pirítsuk meg a kenyeret.

3. A sajt- és paradicsomszeleteket váltakozva helyezzük rá a kenyérre úgy, hogy félig fedjék egymást.

4. Miután lefedtük a kenyeret, szórjunk kevés sót, pirospaprikát és szurokfüvet a tetejére. Végül kissé locsoljuk meg az olajjal. Rögtön fogyasztható!

Capri gyönyörű szigete a névadója ennek a Nápolyi-öböl környéki pirítósnak. (Kiejtése: bruszketta kapréze.)
A bruschettára minden hozzávaló nyersen kerül rá, ezért különösen fontos, hogy a kenyérszelet jó meleg legyen!
Bruschetta Capriból
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2086 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
Bruschetta Capriból
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
szólj hozzá, értékelj