Ricottakrém

Elkészítési idő: 65 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Ricottakrém
Eljárások: hűtés, kikeverés
Adag: 1 adag (80 dkg)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
60 dkg ricotta
1 teáskanál őrölt fahéj
18 dkg porcukor

Elkészítés:

1. A ricottát összekeverjük a porcukorral és az őrölt fahéjjal.

2. 60 percre hűtőszekrénybe helyezzük. (Tehéntúróból is készíthetjük.)

Ha nem friss ricottából, hanem tehéntúróból készítjük, lazítsuk fel kevés tejföllel vagy tejszínnel.
Ricottakrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2625 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütemények enciklopédiája , , ,
Sütemények enciklopédiája
(Kossuth Kiadó, 2003)

A Sütemények enciklopédiája a hazánkban megjelent legnagyobb süteményeskönyv. Az egyszerű piskótától a duplacsokoládés tortákig, a gyerekek által is elkészíthető fagylalttortáktól a gyakorlatot igénylő charlotte-ig 1001... bővebben...
Ricottakrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütemények enciklopédiája , , ,
Sütemények enciklopédiája
(Kossuth Kiadó, 2003)

A Sütemények enciklopédiája a hazánkban megjelent legnagyobb süteményeskönyv. Az egyszerű piskótától a duplacsokoládés tortákig, a gyerekek által is elkészíthető fagylalttortáktól a gyakorlatot igénylő charlotte-ig 1001... bővebben...
szólj hozzá, értékelj