Kókuszleves rizstésztával és zöldcitrommal



Elkészítés:
1. A csomagoláson lévő útmutató szerint kifőzzük a tésztát. Leszűrjük és félretesszük.
2. A citromfüvet leöblítjük, megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. A póréhagymát megtisztítjuk, leöblítjük, lerázzuk róla a vizet, majd karikára vágjuk. A zöldcitromot megmossuk, szárazra töröljük és négyfelé vágjuk.
3. A kókusztejet a levessel együtt wokban felforraljuk, beletesszük a galangaszeleteket, majd a halszósszal ízesítjük.
4. Hozzáadjuk a kifőzött tésztát, a negyedekre vágott zöldcitromot, a karikára vágott póréhagymát, a lecsepegtetett gombát, és az egészet még egyszer felfőzzük.
5. A koriandert leöblítjük, lerázzuk róla a vizet, a leveleit letépdessük és összevágjuk, végül a kókuszlevesbe szórjuk.